Kyllä, tänään piti olla suursiivouspäivä lasten kanssa... No hyvinhän se alku sujui... Aamiaislautasetkin unohtui pöydälle.. Aloitettiin telkkarin katsominen ja jatkettiin lopulta touhuja pihalla. Niin siis tämähän olikin se lasten versio siivouksesta.

itse hiki hatussa keräilin tavarat talon toisesta päädystä, imuroin, moppasin, pyyhin pölyt, laittelin pyykit, tein vielä ruuan siinä sivussa... Pieni ukaasi myös lensi lasten suuntaan "jos ei kello 16.00 ole toinen pääty imurointi kunnossa, niin otan jätesäkin ja kerään kaiken lojuvan tavaran siihen". Nyt sitten vain odottamaan kuka pisimmän korren tässä erässä sitten veti.. Tapanahan mulla on aina ollut toteuttaa uhkaukset ja piiruakaan niistä ei ole voinut luistaa.. Muksut kyllä nopeasti oppii jos luistetaan edes hieman vaatimuksista, niin kylläpä sitten saa taas palautella niitä maan pinnalle.

Muutoin lomalla olo on ollut ihanaa... On saanut kuunnella muksujen kokopäiväistä kinastelua, toimia siinä sivussa erotuomarina, kun vielä kaappien järjestelyä on yrittänyt hoidella sujuvasti. No nytkun ne aikansa riekkuu, niin loppu loman saakin kaikki ( varsinkin korvat) lomailla ;)